Ako zistiť, komu sa páčila vaša cievka na Instagrame a Facebooku

Od zákazu TikTok v Indii zaznamenali instagramové kotúče s krátkym videoobsahom obrovskú popularitu. Kotúče sú tiež súčasťou hlavnej aplikácie Facebook, ktorá je teraz dostupná aj v USA. Tí, ktorí radi sledujú a vytvárajú kotúče, si musia byť vedomí toho, že kotúče môže sledovať, zdieľať, lajkovať a komentovať ktokoľvek. Používatelia majú tiež možnosť zdieľať svoje kotúče Instagramu na Facebooku pre relatívne lepší dosah.

Pri používaní nástroja Reel Insights (na sledovanie dosahu a výkonu vašich kotúčov) sa vyžaduje, aby používatelia mali firemný účet alebo účet tvorcu. To znamená, že používatelia, ktorí nie sú tvorcami a radi uverejňujú kotúče pre zábavu, môžu stále kontrolovať základné štatistiky kotúčov. Napríklad, ktokoľvek môže voľne vidieť celkový počet hodnotení Páči sa mi a komentárov na určitom valci, a to na Instagrame aj Facebooku.

Okrem toho môžete skontrolovať počet zobrazení valcov, ale nemôžete vidieť, kto si prezeral vaše valce na Instagrame. Rovnako tak nemôžete zistiť, kto sledoval vaše kotúče na Facebooku. Na Instagrame a Facebooku je však možné vidieť, komu sa páčil váš kotúč. Zobrazenie zoznamu ľudí, ktorým sa kotúč páči, vám môže pomôcť ľahko zistiť, či sa konkrétnej osobe páčil váš kotúč alebo nie.

Ako teraz zistím, komu sa páčili moje kotúče na Facebooku a Instagrame? Poďme zistiť.

Ako zistiť, komu sa páčili vaše kotúče na Instagrame

  1. V aplikácii Instagram klepnite na kartu svojho profilu a prejdite na kartu „Reels“.
  2. Prechádzajte cez svoje valce a zobrazte si valec, ktorého označenie „Páči sa mi“ chcete skontrolovať.
  3. Klepnite na ikonu číselný počet zobrazené vpravo pod tlačidlom Páči sa mi (ikona srdca).
  4. Pod 'Páčilo sa používateľom‘, prejdite nadol a prejdite zoznamom ľudí, ktorým sa tento kotúč páčil. Môžete ich dokonca sledovať alebo si pozrieť ich profil.

TIP: Pomocou tejto metódy môžete skontrolovať, že sa mi páči aj na cievke niekoho iného.

Jedinou nevýhodou je, že kotúče Instagramu neukazujú viac ako 100 hodnotení Páči sa mi od ľudí, bez ohľadu na počet hodnotení Páči sa mi.

Ako zistiť, komu sa páčili moje kotúče na Facebooku

  1. V aplikácii Facebook prejdite na kartu Ponuka a klepnite na „Navijaky“skratka.
  2. Klepnite na svoj profilový obrázok v pravom hornom rohu.
  3. Klepnite na „Moje kotúče” zobrazíte všetky vami uverejnené kotúče na Facebooku. Potom otvorte kotúč.
  4. Ak chcete nájsť ľudí, ktorým sa páčil váš kotúč na Facebooku, klepnite na číslo pod tlačidlom Páči sa mi (ikona palec hore).
  5. The Páči sa mi V sekcii bude prehľadne uvedený zoznam všetkých ľudí, ktorým sa páčil váš kotúč. Môžete si zobraziť ich profil, poslať správu (ak máte priateľov) alebo si ich pridať ako priateľov.

Podobným spôsobom môžete vidieť zoznam hodnotení Páči sa mi na valcoch Facebooku iných ľudí.

POZNÁMKA: Ak navijak (pôvodne zdieľané na Instagrame) sa odporúča na Facebooku, potom bude zahŕňať aj hodnotenia Páči sa mi a hry z Instagramu. Môžete to jasne vidieť vyššie spomenuté pri prezeraní hodnotení Páči sa mi na Facebooku. Tiež presne ukazuje, koľko lajkov z celkového počtu lajkov je z Instagramu.

SÚVISIACE: Ako zobraziť svoje obľúbené a uložené kotúče na Facebooku

Tagy: FacebookInstagramReelsTipy pre sociálne siete