Ako dobiť digitálnu TV / DTH Airtel online

Airtel DTH alebo Satelitná televízia je ako každá predplatená služba, pri ktorej sa negenerujú žiadne mesačné účty a používatelia si musia dobiť svoje konto Airtel DTH, aby mohli službu DTH naďalej používať. Nižšie je uvedený jednoduchý spôsob, ako dobiť svoj účet online pomocou Net Banking, kreditnej alebo debetnej karty.

Poznámka – ID zákazníka poskytnuté spoločnosťou Airtel je potrebné na dobitie vášho účtu DTH.

Dobitie účtu Airtel DTH online:

1. Navštívte sekciu Airtel Pay Bills.

2. Kliknutím na tlačidlo „kliknite sem“ vyberte možnosť „Net banking“ alebo „Kreditná alebo debetná karta – Spracovanie cez brány banky“.

3. Vyberte službu ako „Služby DTH”.

  • Zadajte svoje ID zákazníka, dobite sumu (od 100 do 9999 Rs) a vyberte banku. Teraz vykonajte platbu podľa pokynov na obrazovke. (Pre Net banking)
  • Zadajte svoje zákaznícke ID, registrované mobilné číslo a platný dátum narodenia. Heslo Vám bude zaslané formou SMS na Vaše registrované telefónne č. Zadajte heslo na webovej stránke a dobite sumu. (Podporované kreditné karty VISA/Master). Teraz vykonajte platbu podľa pokynov na obrazovke. (Pre kreditnú alebo debetnú kartu)

Po úspešnom dobití získate jedinečné ID transakcie pre referenciu.

Suma bude pripísaná na váš účet okamžite a do 4 pracovných hodín sa prejaví na vašom televízore. Dostanete tiež SMS o dobití a novom zostatku.

Ak chcete skontrolovať zostatok DTH, pošlite SMS BAL na číslo 54325 z vášho registrovaného mobilného čísla.

Tagy: AirtelDTHTTipy k televízii