Kde iTunes ukladá/ukladá aktualizácie softvéru iPhone alebo súbory firmvéru v systémoch Windows a Mac

Si z toho zmätený kde sú súbory firmvéru iPhone uložené v počítači? Potom na to máme výraznú odpoveď. Súbor aktualizácie softvéru zariadenia Apple môže byť potrebný počas útek z väzenia alebo ak chcete presunúť súbor OS iPhone súbor do iného počítača, aby ste manuálne aktualizovali alebo obnovili svoje zariadenie Apple, ako je iPhone, iPod Touch alebo iPad.

Poznámka – Aktualizácie softvéru operačného systému iPhone sa uložia do počítača iba vtedy, keď svoje zariadenie iOS aktualizujete automaticky pomocou procesu aktualizácie v iTunes.

Ako nájsť softvér iPhone OS v systéme Windows – Najprv povoľte možnosť „Zobraziť skryté súbory a priečinky“ z možností priečinka. Teraz otvorte adresár podľa vášho Windows:

Umiestnenie v systéme Windows 7 a Vista: C:\Users\User\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\Aktualizácie softvéru iPodu

Umiestnenie v systéme Windows XP: Dokumenty a nastavenia\Používateľ\Údaje aplikácií\Apple Computer\iTunes\Aktualizácie softvéru pre iPhone

Teraz uvidíte súbor aktualizácií softvéru pre iPhone/iPod/iPad s príponou .ipsw, ak existuje.

Ako nájsť softvér iPhone OS na Macu – iTunes uloží súbor firmvéru do skrytého priečinka na Macu. Ak chcete získať prístup k súborom firmvéru, zadajte do terminálu nasledujúci príkaz.

Otvorte terminál a typ: predvolené hodnoty píšte com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE potom zadajte Killall Finder

Teraz prejdite na usr/Library/iTunes/iPhone Software Updates/

Teraz uvidíte súbor aktualizácií softvéru pre iPhone/iPod/iPad s príponou .ipsw.

Pozri tiež: Kam iTunes ukladá aplikácie pre iPhone/iPod Touch/iPad v systémoch Windows a Mac

Tagy: AppleiPadiPhoneiPod TouchiTunesMacSoftwareTipyTrikyAktualizácia