Ako pripojiť reproduktory Creative Inspire M4500 4.1?

Nedávno som si kúpil nový Creative 4.1 reproduktory (Inspire M4500). Po ich pripojení som si všimol, že fungujú iba 2 reproduktory, zatiaľ čo ostatné sú tiché.

Je to preto, že kreatívny zvukový systém pre PC potrebuje na fungovanie zabudovanú zvukovú kartu 7.1 alebo kreatívnu zvukovú kartu.

Poviem vám teda, ako pripojiť váš kreatívny reproduktorový systém 4.1 k počítaču. Existujú 2 spôsoby, ako zabezpečiť fungovanie všetkých reproduktorov:

1. Môžete si kúpiť a Zvuková karta Creative Sound Blaster 5.1 a vychutnajte si hudbu tým najlepším zážitkom. Samotná zvuková karta vás bude stáť okolo 1000 Rs (25 USD), čo je ďalší výdavok navyše oproti reproduktorom.

2. Toto je najjednoduchší a najlacnejší spôsob, ako zabezpečiť fungovanie všetkých vašich 4 reproduktorov. Potrebujete len získať a 3,5 mm stereo Y Adaptér 1 zástrčka do 2 konektorov ktorý rozdeľuje jeden 3,5 mm jack na dva.

Pripojte dva kolíky (čierny a zelený) reproduktora k samičiemu bodu konektora a samčí kolík konektora kVýstup port (zelený) vašej základnej dosky.

Teraz si všimnete, že všetky vaše reproduktory produkujú rovnaký zvuk. Tento malý konektor bude stáť 15 Rs alebo 1 USD iba. Kúpte si ho tu

Nezabudnite tiež skontrolovať nastavenia zvuku na ovládacom paneli. Tento trik bude fungovať s takmer všetkými 4.1 reproduktormi, ktoré na fungovanie vyžadujú špeciálnu zvukovú kartu.

Dúfam, že vám tento trik pomohol a bol jednoduchý.

Tagy: MusicTipsTricks