Získajte bezplatný licenčný kód Kaspersky Security Suite CBE 09

Computer Bild opäť ponúka bezplatnú licenciu Kaspersky Security Suite CBE 09 pre používateľov Windows 7. Kaspersky Security Suite CBE je porovnateľne veľmi podobný Kaspersky Internet Security 2010.

Ak chcete získať bezplatnú licenciu, postupujte opatrne podľa nasledujúcich krokov:

1. Zaregistrujte sa na Computerbild.de zadaním svojich údajov pomocou obrázka nižšie. Začiarknite prvé políčko a kliknite na tlačidlo „Registrovať“.

2. Teraz dostanete e-mail spolu s potvrdzovacím odkazom. Kliknutím na tento odkaz overíte svoj účet.

3. Po kliknutí na e-mailový odkaz sa vám zobrazia informácie ako na obrázku nižšie. Zaškrtnite druhé políčko a kliknite na tlačidlo „Lizenzschlüssel anfordern“.

4. Po odoslaní vám bude e-mailom zaslaný aktivačný licenčný kód.

5. Skontrolujte svoju e-mailovú schránku, mali by ste vidieť e-mail obsahujúci bezplatný licenčný kód Kaspersky Security Suite CBE 09 a Win7.

6. Stiahnuť ▼ a Nainštalujte si Kaspersky Security Suite CBE 09 a zaregistrujte ho pomocou prijatého licenčného kódu.

Poznámka: Inštalačný súbor je v nemeckom jazyku, čo môže byť pre väčšinu z vás problematické. Ale neboj sa, Ramakanth z Techno360 uvádza podrobný postup na tému Ako nainštalovať CBE 09 a zmeniť jeho verziu z nemčiny na angličtinu.

Licenčný kľúč vám poskytne 82 dní po aktivácii, avšak licenčný kód si môžete obnoviť na tejto stránke a požiadať o novú licenciu.

Tagy: Antivirus KasperskySecuritySoftware