Ako skryť ikony stavového riadku na telefónoch Samsung Galaxy

Neustále upozornenia na telefónoch s Androidom počas dňa zvyknú zapĺňať stavový riadok v hornej časti obrazovky. Ikony aplikácií sa naďalej zobrazujú vľavo hore vždy, keď dostanete upozornenia na nové správy, e-maily, označenia páči sa mi na sociálnych sieťach, aktualizácie Obchodu Play, nahrávky hovorov, snímky obrazovky a podobne. V prípade, že dostávate veľa upozornení, môžete skončiť so stiesneným stavovým riadkom, ktorý môže byť rušivý a tiež vizuálne nepríťažlivý.

Možno, ak používate smartfón Samsung, môžete ľahko skryť ikony upozornení a vychutnať si čistý stavový riadok. Aj keď stavový riadok nemôžete skryť, na telefónoch Samsung Galaxy so systémom One UI je možné skryť ikony stavového riadka. A to sa dá urobiť bez použitia aplikácií tretích strán alebo zapnutia režimu Nerušiť (DND). Samsung One UI 2.0 (založené na Androide 10) a One UI 3.1 (založené na Android 11) obsahujú vstavanú možnosť zbaviť sa ikon upozornení v stavovom riadku.

Teraz sa pozrime, ako môžete skryť ikony oznamovacej lišty na telefóne Samsung Galaxy so systémom JEDNÉHO používateľského rozhrania.

Ako skryť ikony upozornení na Samsung

V systéme Android 11 ONE UI 3.1

Podporované modely: Galaxy Note 10, Galaxy Fold, Galaxy Tab S7, Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy A72, Galaxy A52, Galaxy A32, Galaxy A21s, Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy A50, Galaxy A70 / A70s, Galaxy A80, Galaxy A90 5G , Galaxy M21, Galaxy M31s, Galaxy M51 a ďalšie.

  1. Uistite sa, že vaše zariadenie používa One UI 3.1.
  2. Prejdite do časti Nastavenia > Upozornenia.
  3. Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na „Rozšírené nastavenia“.
  4. V stavovom riadku klepnite na nastavenie „Zobraziť ikony upozornení“.
  5. Predvolená možnosť je3 najnovšie. Vyberte žiadne namiesto toho.

to je všetko. Prípadne si môžete vybrať zobrazenie celkového počtu neprečítaných upozornení v stavovom riadku výberom možnosti „Len počet upozornení“.

Na systéme Android 10 ONE UI 2.1 a 2.0

Podporované modely: Galaxy M01 / M01s, Galaxy M31, Galaxy M21 a ďalšie.

  1. Uistite sa, že vaše zariadenie používa Samsung One UI 2.0, 2.1 alebo novší.
  2. Prejdite do časti Nastavenia > Upozornenia.
  3. Klepnite na „Stavový riadok“.
  4. Vypnite prepínač vedľa položky „Zobraziť ikony upozornení“.

Keď dostanete upozornenia, v stavovom riadku sa teraz nebudú zobrazovať žiadne ikony aplikácií.

Upozorňujeme, že upozornenia môžete stále zobraziť. Urobiť tak, potiahnite prstom nadol zo stavového riadka a skontrolujte obsah panela upozornení alebo panela upozornení.

Štítky: AndroidGalaxy A52Galaxy S21UpozorneniaJeden UISamsungTips