Top 5 bezplatných nástrojov na obnovu dát pre Windows

Ak ste omylom odstránili súbory z pevného disku alebo boli prepísané alebo poškodené. Potom nižšie uvedené Bezplatný softvér na obnovu dát vám môže pomôcť ľahko obnoviť odstránené súbory.

Dáta je možné obnoviť z Pevné disky, disketové mechaniky, USB flash disky, pamäťové karty Memory Stick a iné typy vymeniteľných médií.

5 najlepších softvérov na obnovu dát:

Recuva je bezplatný nástroj Windows na obnovenie súborov, ktoré boli omylom odstránené z vášho počítača. To zahŕňa súbory vyprázdnené z koša, ako aj obrázky a iné súbory vymazané z pamäťových kariet digitálnych fotoaparátov alebo prehrávačov MP3. Dokáže dokonca obnoviť súbory, ktoré boli odstránené chybami, zlyhaniami a vírusmi!

Obnoviť plus je rýchly a efektívny spôsob, ako obnoviť omylom zmazané súbory. Môže tiež obnoviť súbory, ktoré boli vyprázdnené z koša, natrvalo odstránené súbory v systéme Windows pomocou kombinácie klávesov Shift + Delete a súbory, ktoré boli odstránené z príkazového riadka.

PC INSPECTOR™ File Recovery 4.x je program na obnovu dát, ktorý podporuje súborové systémy FAT12, FAT16, FAT32 a NTFS. Dokáže obnoviť súbory, aj keď položka hlavičky už nie je k dispozícii. Automaticky nájde oblasti, aj keď bol boot sektor alebo FAT vymazaný alebo poškodený.

DiskDigger je freeware nástroj, ktorý môže obnoviť súbory z akéhokoľvek typu média, ktoré váš počítač dokáže prečítať. Toto zahŕňa USB flash disky, pamäťové karty (SD, Compact Flash, Memory Stick atď.) a samozrejme vaše pevný disk. Typy súborov, ktoré obnovuje, zahŕňajú fotografie, videá, hudbu, dokumenty a ďalšie formáty.

EASEUS Obnova zmazaného súboru je plne funkčný freeware určený na obnovu zmazaných súborov zo všetkých typov médií, ako sú pevné disky, disketové jednotky, inteligentné médiá, kompaktné flash disky, pamäťové karty a iné typy vymeniteľných médií.

Obnovenie odstránenia NTFS je softvér s otvoreným zdrojom, ktorý vám umožňuje obnoviť zmazané súbory. Obnovuje súbory priamo z pevného disku a bude fungovať, aj keď vyprázdnite Kôš.

( Poďakovanie za obrázky – Roberto F.)

Tagy: Flash DriveSoftware