Aktualizácia HTC One (M7) Sense 6 OTA teraz naživo v Indii

Používateľské rozhranie HTC Sense 6 aktualizácia, ktorá prichádza z krabice s novým HTC One (M8) je teraz k dispozícii pre používateľov HTC One (M7) v Indii. Aktualizácia používateľského rozhrania Sense 6 pre pôvodný HTC One obsahuje najnovší HTC Sense 6 s Androidom KitKat 4.4. Verzia aktualizácie softvéru 5.12.707.104 ktorý má veľkosť 670 MB je teraz k dispozícii na stiahnutie vzduchom (OTA). Aktualizácia Sense 6 je kozmetickou aktualizáciou, ktorá prináša významné vylepšenia používateľského rozhrania, ktoré nanovo definujú celkovú používateľskú skúsenosť na HTC One M7.

Ako môžete vidieť na snímkach obrazovky nižšie, „aktualizácia Sense 6“ predstavuje režim extrémnej úspory energie, farebné motívy pre jednoduchú navigáciu, prispôsobiteľné fonty, nové rozhranie pre galériu a fotoaparát, vylepšenia Blinkfeed, vylepšenú hudobnú aplikáciu s vizuálne úchvatnejšími témami, prepracované rozhranie Sense TV, funkcia plánovania pre režim Nerušiť, prepracovaný panel aplikácií, vylepšené aplikácie Mail, Správy, Kalendár, Telefón a mnohé ďalšie.

            

Čo je nové a iné v systéme Android 4.4/Sense 6“ – Podrobnosti o nových funkciách a vylepšeniach existujúcich funkcií nájdete na stránke @ htc.com/us/go/sense-6-update.

Ak chcete skontrolovať aktualizáciu, prejdite do časti Nastavenia > Informácie > Aktualizácie softvéru. Aktualizáciu sa odporúča stiahnuť cez Wi-Fi.

Tagy: AndroidNewsUpdate