Ľahko vylaďte rozhranie Windows 8 pomocou Metro UI Tweaker

Ak používate Windows 8 Developer Preview, potom je tu šikovný nástroj „Metro UI Tweaker“ ktorý vám umožní vypnúť štýl metra bez ovplyvnenia používateľského rozhrania pásu v prieskumníkovi. Môžete jednoducho povoliť alebo zakázať iba štýl metra, používateľské rozhranie pásky alebo oboje dohromady. Tento bezplatný a prenosný program poskytuje praktické možnosti, ktoré by ste mohli potrebovať, ak používate Windows 8 na pracovnej ploche, kde rozhranie Metro nie je príliš efektívne.

Nástroj Metro UI Tweaker pre Windows 8 ponúka možnosť rýchleho vyladenia rozhrania bez potreby ručnej úpravy nastavení v editore databázy Registry. Umožňuje vám:

  • Zakázať ponuku Štart Metro – vráťte sa do systému Windows 7 ako v klasickej ponuke Štart
  • Zakázať pás s nástrojmi v programe Prieskumník – Vypne používateľské rozhranie pásu v programe Windows 8 Prieskumník
  • Vypnite ponuku Štart Metro a pás s nástrojmi Explorer Deaktivuje ponuku Štart Metro, používateľské rozhranie pásu kariet, používateľské rozhranie správcu úloh Metro a uzamknutú obrazovku
  • Povoliť ponuku Metro Start a pás s nástrojmi – Znova povolí všetky dostupné možnosti používateľského rozhrania Metro

Zdá sa, že je dosť ťažké získať prístup k možnostiam napájania v systéme Windows 8 s povoleným používateľským rozhraním Metro. Tento nástroj vám umožňuje Pridať možnosti napájania na obrazovku Metro Start Menu: Odhlásenie, Prepnúť používateľa, Uzamknúť, Spánok, Reštartovať a Vypnúť. Môžete tiež pridať konkrétny súbor alebo aplikáciu na obrazovku ponuky Metro Start.

Ak chcete použiť tento nástroj, stačí si ho stiahnuť a extrahovať do priečinka. Potom spustite súbor exe.

Stiahnite si Metro UI Tweaker (Podporuje Windows 8, 32-bitový aj 64-bitový)

Značky: Windows 8