PayPal odpúšťa poplatky za výber pre indických používateľov

Nedávno spoločnosť PayPal zaviedla možnosť automatického výberu pre indických používateľov, aby splnili pokyny RBI. Neexistujú žiadne poplatky za používanie automatického výberu, ale väčšina používateľov bola zmätená v súvislosti s Rs. 50 poplatkov, pretože PayPal neuviedol, či takéto poplatky uvalí alebo nie pri výbere malých čiastok. Určite, Rs. Poplatok 50 nie je veľký problém, ale znepokojuje používateľov, ktorí často dostávajú prostriedky nižšie ako Rs. 7 000 a účtuje sa im 50 INR pri každom výbere alebo pri automatickom výbere transakcie Rs. 6 999,99 INR alebo menej. Našťastie sa už nemusíte starať o štruktúru poplatkov!

PayPal má teraz Odstránené všetky poplatky za výbery pre Indiu to znamená, že teraz sa pri prevode prostriedkov na váš bankový účet neúčtujú ŽIADNE poplatky za výber, aj keď je čistá suma Rs. 100. PayPal o tom ešte nevydal žiadne oficiálne oznámenie, ale môžete to vidieť práve teraz vo svojom účte PayPal. Skontrolujte snímku obrazovky nižšie:

Okrem toho som si všimol, že PayPal zvažuje dodanie a Návrh dopytu na vašu poštovú adresu, ak vami poskytnuté údaje o bankovom účte nie sú správne. NIE som si tým však istý, pretože na „Kontrola výberu prostriedkov“ PayPal uviedol, že ak informácie nie sú správne, vráti sumu späť spoločnosti PayPal a poplatok za vrátenie Rs. Účtovať sa bude 250. Tak to prosím neriskujte.

Ste radi, že PayPal sa zriekol poplatkov za výber? 🙂

Tagy: NewsPayPal