Stiahnite si Skin Pack Auto UXThemePatcher pre Windows 8 [Použite vlastné motívy v systéme Windows 8]

Ak sa tešíte nainštalujte motívy tretích strán v systéme Windows 8, potom to nebudete môcť urobiť hneď, pretože Windows obmedzuje používanie neoficiálnych tém a vizuálnych štýlov. Dá sa to však urobiť opravou niekoľkých systémových súborov Windows 8, čo, ak sa to urobí ručne, môže byť únavná úloha. Našťastie Skin Pack nedávno vydal najnovší UXTheme Patcher 2.0, ktorý ponúka podpora viacerých tém aj pre Windows 8 RTM a Windows 8 Server 2012.

Skin Pack Auto UXThemePatcher 2.0 je jednoduchý nástroj založený na GUI, ktorý automaticky opravuje všetky požadované súbory a umožňuje vám nainštalovať vlastné motívy na Windows 8. Zahŕňa podporu pre rôzne OS Windows, všetky jazyky, všetky servisné balíky a je kompatibilný s oboma x86 a x64 systémov. Program je určený na opravu uxtheme.dll a themeui.dll v systéme Windows 8, ktorý sa nachádza v Systém 32 adresár.

Podporuje: Windows 8, Windows Server 2012, Windows 7 & Server 2008 R2, Windows Vista & Windows Server 2008, Windows XP a Windows Server 2003] [X64 (64 bit) a X86(32 bit)] [Všetky balíky Service Pack] [Všetky verzie] [Všetky jazyky]

Pred spustením inštalácie sa odporúča zatvoriť všetky ostatné spustené aplikácie. Musíte tiež reštartovať počítač, aby sa zmeny prejavili.

Poznámka : Program počas inštalácie požaduje inštaláciu panela nástrojov Incredibar, jeho inštaláciu môžete preskočiť zrušením začiarknutia všetkých 3 políčok.

Stiahnite si Skin Pack Auto UXThemePatcher 2.0

cez [WinMatrix]

Tagy: TémyTipyWindows 8